Χρειάζομαι Σίδηρο αλλά μου Δημιουργεί Φουσκώματα, Δυσκοιλιότητα ή Διάρροιες - SmileVitamins

Χρειάζομαι Σίδηρο αλλά μου Δημιουργεί Φουσκώματα, Δυσκοιλιότητα ή Διάρροιες

Είστε μία από τις γυναίκες που η κατανάλωση σιδήρου τους δημιουργεί πεπτικές δυσκολίες;

Υπάρχει μια λύση!

Ο φυτικός σίδηρος μπορεί να αποτελέσει μια ευεργετική εναλλακτική λύση για τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στο πεπτικό σύστημα λόγω κατανάλωσης σιδήρου. Η έλλειψη σιδήρου συνδέεται συχνά με κακή διατροφή, διαταραχές στην απορρόφηση ή αιτίες που οδηγούν σε απώλεια σιδήρου μέσω του αίματος (πχ περίοδος). Ο υπερβολικός μη απορροφημένος σίδηρος από τον φαρμακευτικό σίδηρο μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες στο πεπτικό σύστημα, καθιστώντας πιθανή τη διακοπή της θεραπείας.

Σίδηρος παρενέργειες
Σίδηρος παρενέργειες

Αντίθετα, ο φυτικός σίδηρος μπορεί να αποτελέσει μια πιο ήπια επιλογή, με το πλεονέκτημα της μείωσης του κινδύνου προβλημάτων στο πεπτικό σύστημα.

Επιπλέον, η απορρόφηση του φυτικού σιδήρου μπορεί να ενισχυθεί με οργανικά οξέα, όπως η βιταμίνη C, ενώ είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσει τοξικότητα σιδήρου σε σύγκριση με τον φαρμακευτικό σίδηρο.

Το σκεύασμα Smile Iron Complex αποτελεί μια ευνοϊκή επιλογή για γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το φαρμακευτικό σίδηρο, καθώς μπορεί να απορροφηθεί καλύτερα χωρίς να προκαλεί προβλήματα.

Η ολοκληρωμένη φόρμουλα του περιλαμβάνει βιταμίνη C για την ενίσχυση της απορρόφησης, καθώς και συστατικά όπως B12 και φυλλικό οξύ που απαιτούνται για τη μετατροπή του σιδήρου σε ερυθρά αιμοσφαίρια.

Δοκιμάστε τον τώρα και ενισχύστε τον φυσιολογικό σχηματισμό αιμοσφαιρίων και αιμοσφαιρίνης.

Scroll to Top