Σχετικά με Εμάς - SmileVitamins

Σχετικά με Εμάς

SMILE – Τα Ελληνικά Συμπληρώματα Διατροφής!

Η προϊοντική γκάμα Smile είναι μια δυναμική σειρά που συνδυάζει την Ελληνική επιστημονική γνώση με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές για την κατασκευή τους.

Τα σκευάσματά μας υποστηρίζουν ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στη βιβλιογραφία και εμπειρία ετών της Ελληνικής επιστημονικής ομάδας.
Η σειρά SMILE εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα, καινοτόμα προϊόντα, τα οποία δεν διατίθενται μόνο στην ελληνική αγορά, αλλά και στο εξωτερικό.

Η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Smile, ανήκει στην εταιρεία NATPROD IKE – AM Health που ιδρύθηκε το 2006 από έμπειρα στελέχη του χώρου των συμπληρωμάτων διατροφής και γρήγορα εξαπλώθηκε στην ελληνική αγορά αντιπροσωπεύοντας διεθνούς εμβέλειας εταιρείες και brands.

Η Φιλοσοφία μας

Στηρίζουμε τον Υγιεινό Τρόπο Ζωής μέσω Ισορροπημένης Διατροφής, Άθλησης και Πνευματικότητας

Μέσα από το Blog μας, παρουσιάζουμε κάθε εβδομάδα ένα ενδιαφέρον άρθρο, σχετικό με ουσίες, υπερτροφές και λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού.
Η επιστημονική συντακτική μας ομάδα, σας ενημερώνει για όλα τα θέματα που αφορούν στην υγεία και την εύρυθμη λειτουργία του σώματος σας μέσω της διατροφής.
Από τη σελίδα μας στο Facebook μπορείτε να παρακολουθείτε τις αναρτήσεις της ενότητας “Smile & Motivation” όπου παρουσιάζουμε ρητά και γνωμικά που εμπνέουν τη σκέψη μας και μας παρακινούν προς τον στόχο της αυτοβελτίωσης.

Στηρίζουμε την Πράσινη Ανάπτυξη & Προστασία του περιβάλλοντος

Η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής της Smile, προωθεί τον Vegan τρόπο ζωής και την περιβαλλοντική προστασία. Με επίγνωση πάνω στις ανάγκες βιωσιμότητας, η ανάπτυξη της εταιρείας μας διασφαλίζει τους φυσικούς πόρους.
Τα προϊόντα μας είναι ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΑ και ΧΩΡΙΣ ΕΚΔΟΧΑ ή 100% φυσικά, ενώ η εξαγωγή των φυσικών συστατικών από τις πηγές τους γίνεται με εξασφάλιση της φυσικής ευημερίας.

Ζωοφιλικές Δράσεις

Ο σεβασμός της ζωής και της ύπαρξης κάθε πλάσματος είναι η βάση της φιλοσοφίας της εταιρείας μας.
Εκτός του ότι τα συμπληρώματα μας ενισχύουν τον οργανισμό των ανθρώπων που επιλέγουν χορτοφαγική διατροφή, οι δράσεις μας επεκτείνονται και στην άμεση στήριξη ζωοφιλικών οργανώσεων.

Στηρίζουμε τις Φυσικές Θεραπείες

Στόχος μας είναι η τόνωση του οργανισμού εκ των έσω.
Η δημιουργία αντιοξειδωτικού περιβάλλοντος μέσα στο ανθρώπινο σώμα ώστε να ενισχύεται η ανοσοποιητική ικανότητά του.
Η σωστή διατροφή, η άσκηση, ο ύπνος, η ψυχική γαλήνη και η πνευματική ηρεμία, είναι οι απαραίτητες πρακτικές του “ευ ζην” που προβάλλουμε με κάθε τρόπο στην Smile.

Scroll to Top